´Een puur, authentiek natuurprodukt´

De Chardonnay ontwikkelt zich in een RVS tank, niet op hout. De Merlot en Cabernet Sauvignon ontwikkelt zich gedurende 18 - 24 maanden in RVS tanks, wordt niet gefilterd om de originele smaak als wel de kleur zoveel mogelijk te behouden. Dit kan tot gevolg hebben dat er een beperkt ´depot´ ontstaat in de fles, wat geen invloed heeft op de smaak van de wijn. De laatste fase van ontwikkeling vindt plaats in de fles. Gegeven het natuurlijke proces van wijn maken, wordt er geen sulfiet toegevoegd.FERMENTERENTijdens de fermentatie worden de suikers omgezet in alcohol en wordt de ´hoed´ regelmatig doorbroken.
De druivensap onttrekt de smaakstoffen uit de schillen van de druiven en zo krijgt de  wijn haar smaak.Om de 3 maanden krijgt de wijn lekker zuurstof, wat goed is voor de ontwikkeling van de wijn.
Druivenschillen


Als de fermentatie is afgelopen en alle suikers zijn omgezet in alcohol, dan worden de schillen en de pitten verwijderd uit de roestvrij stalen tank.

Druivenpitten

 


WIJNEN


Iedere druivenoogst wordt gevormd door de natuur, zoals de zon, de regen, de wind, de warmte, de kou, de aarde en natuurlijk de wijnstokken zelf. Geen dag, week, maand of jaar is hetzelfde. Hierdoor is elke oogst uniek. Dit alles zonder enig toevoeging noch op de wijngaard noch in de bodega maakt ook onze wijn uniek. Elk jaar opnieuw bepalen we dan ook of we wel of niet wijnen combineren al dan niet in combinatie met hout.
Proeven
ABC

Alles klaar voor proeven
Logo Facebook
abc
Logo Instagram
abc